Nederlands Hervormde Kerk te Ommeren

Ouderenmiddag 22 november 2018

Martin en Marleen in Ommeren

Op 26 september waren Martin en Marleen 't Hart - onze "eigen" zendelingen - te gast op de maandelijkse koffiemorgen. Zij zijn door de GZB uitgezonden naar Rwanda, en onze gemeente is éen van de sponsoren. Met een mooie presentatie en een openhartig verslag van hun ervaringen kwam hun werk voor ons heel dicht bij. In oktober zullen Martin en Marleen de tieners van Checkpoint ontmoeten.
In dit fotoalbum enkele foto's van de koffiemorgen.

Startdienst/High tea

Na een schitterend middagprogramma en een fijne sing-in volgde op 16 september de zondag van ons startweekend. In een overvolle kerk vierden we een feestelijke gezinsdienst, daarna spoedden we ons naar de Bron voor de traditionele high tea, die ook dit jaar een groot succes was.
Een aantal foto's in dit album.

Startmiddag

Op zaterdagmiddag 15 september begion ons startweekend met een activiteit georganiseerd door de plaatselijke vrijwilligers van het NBG. Een kleine wandeling door het dorp, om in gesprek te komen rondom verhalen en personen uit de bijbel, spelactiviteiten en een gezamenlijke maaltijd. Een klein fotoverslag in dit album.

Doopdienst 9 september

Op 9 september werd Lizze gedoopt, er waren veel mensen die daar graag bij wilden zijn.
In dit album een aantal foto's.

Overstapdienst

In de gezinsdienst van 8 juli stapten Geke, Jesse, Arjan, Chananja, Rick en Marith over van de kinderkerk naar de tienerkerk. Het thema van de dienst was 'De verloren penning,' een bekende, kleine, gelijkenis van Jezus uit Lucas 15. Het verhaal werd voor deze zondagmorgen een beetje 'geupdatet' zoals uit de foto-impressie blijkt...

Liturgisch Bloemschikken 2018/2017/2016/2015/2014/2013/2012/2011/2010/2009

Hier vindt u de foto's van het liturgisch bloemschikken.

3e Adventsdienst en Heilig Avondmaal
datum en tijdstip 16-12-2018 om 10.00 uur

vernieuwde wijkindeling
Onder het kopje "het consistorie" vindt u de vernieuwde wijkindeling met de daarbij behorende wijkouderling of pastoraal medewerker.