PKN
Nederlands Hervormde Kerk te Ommeren
 
Promotie-activiteiten

Voorbeeld van onze promotieposter
Promotie-activiteiten

Promotie
De rommelmarktcommissie verzorgt de promotie voor de rommelmarkt in Ommeren. Daags voor de markt wordt er een fullcolour folder huis-aan-huis verspreid op 5.000 adressen in de omgeving van Ommeren. Er worden 3.000 loten verkocht in Ommeren en Lienden, diverse kranten benaderd voor het plaatsen van persberichten en we publiceren op verschillende websites. Daarnaast hangen we posters op bij campings in de wijde omgeving, supermarkten en benzinestations. Ook plaatsen we verschillende aankondigingsborden langs de hoofdwegen rondom Ommeren en Lienden.

Wilt u de rommelmarkt sponsoren of kent u iemand die wil sponsoren? Schroom dan niet om contact op te nemen met Aart van Ommeren. Zijn telefoonnummer is (0344) 602726. Ieder jaar weer zijn wij naarstig op zoek naar sponsors. Ook u bent van harte welkom! Bel voor de verschillende mogelijkheden.

 

 

terug
 
 

Informatieavond Rommelmarkt
datum en tijdstip 24-04-2018 om 20:00
meer details

Ophaaldag Rommelmarkt
datum en tijdstip 28-04-2018 om
meer details

Zondagsdienst
datum en tijdstip 29-04-2018 om 10.00 uur
meer details

 
Ophaaldag Rommelmarkt Ommeren
Op zaterdag 28 april as is de ophaaldag voor de rommelmarkt. Mer informatie onder Rommelmarkt  "activiteiten".
 
Rommelmarkt Ommeren
Rommelmarkt Ommeren
12 mei 2018. Hou de datum vrij en meldt u aan als vrijwilliger!
 
vernieuwde wijkindeling
Onder het kopje "het consistorie" vindt u de vernieuwde wijkindeling met de daarbij behorende wijkouderling of pastoraal medewerker.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.